"ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ"

Μαμάδες και μπαμπάδες τεντώστε τα αυτάκια σας, ανοίξτε τα ματάκια σας γιατί αυτή τη χρονιά, εδώ στο μικρό ‘’φροελενοσχολειό’’ θα δείτε και θα ακούσετε πολλά, πολλά φανταστικά!!

 Η περιπέτεια αρχίζει και η αγάπη είναι παντού!! Το φετινό μας παραμύθι θ’ αρχίσει σ’ ένα περιβάλλον πλήρως ανανεωμένο, σ’ ένα περιβάλλον που «χτίσαμε» ε μ ε ί ς, με τη μυστική μας συνταγή της μαγείας της αληθινής!! Είμαστε η ‘’φροελενοομάδα’’ και σας παρουσιάζουμε με συγκίνηση βαθειά την καινούργια μας, ζεστή γωνιά, την πιο όμορφη σε ολόκληρη την Κηφισιά!!

Όταν η πράσινη πόρτα μας ανοίξει θα αντικρίσετε το μικρό ‘’φροελενοχωριό’’, ένα χωριό γεμάτο χρώματα, όνειρα και φαντασία, το οποίο θα σας δώσει το χρυσό εισιτήριο για την είσοδο στο παραμύθι μας!!! Όταν το χρυσό εισιτήριο γίνει δικό σας, θα μπορείτε, μαμά και μπαμπά, να βιώσετε μια αξέχαστη περιπλάνηση στη χώρα μας, στη χώρα του ‘’Φροέλεν’’!! Εκεί θα γνωρίσετε από κοντά και θα σας αγγίξουν την καρδιά, ‘’Ο πλανήτης του μικρού πρίγκιπα’’, ‘’Η κιβωτός του Νώε’’, ‘’Η ροζαλία του παραμυθιού’’, ‘’Η χώρα των θαυμάτων’’, ‘’Ο μάγος του οζ’’, ‘’Ο Vivaldi’’, ‘’Η Wonderland’’, ‘’Ο κόσμος των εκπλήξεων’’, ‘’Η Γιωλένη’’, ‘’Ο Αίσωπος’’ και ‘’Η μπιζελοχώρα’’, γωνιές πλημμυρισμένες από λέξεις όπως αγάπη, χαρά, όνειρα, φαντασία, έκφραση, δημιουργία, ενθουσιασμός, παιχνίδι!!!

 ‘’Ο μικρός πρίγκιπας’’ είναι ένας ζεστός χώρος με χρώματα ονειρικά και παιχνίδια μαγικά, όπου τα μικρά μικρά φροελενάκια μας μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να μας συγκινήσουν πανηγυρικά!

‘’Η κιβωτός του Νώε’’ είναι ένας χώρος τρανός και δυνατός που μοιάζει με καράβι και ταξιδεύει τα μικρά μας τα παιδιά σε θάλασσες-βουνά πρωτόγνωρα γι’ αυτά και χαρίζει απλόχερα όνειρα αληθινά!

 ‘’Η Ροζαλία του παραμυθιού’’, μια ροζ μπαλαρίνα ελεφαντίνα που αγαπά δυνατά τον μεγάλο τον ελέφαντα, είναι ο χώρος με το μαγικό κόκκινο χαλί, που μας ταξιδεύει με τις μουσικές αλλά και μας απαντά στα μικρά ερωτηματικά που θέτουμε καθ’ όλη τη χρονιά!

 ‘’Η χώρα των θαυμάτων’’ είναι ο χώρος στον οποίο τα πλάσματα της φαντασίας μας γίνονται αληθινά, παίρνουν σάρκα και οστά και δημιουργούμε με αυτά τα πιο τρελά μας όνειρα!!

‘’Ο μάγος του Οζ’’ είναι ο χώρος με το μεγάλο κουκλόσπιτο με την κόκκινη σκεπή, εκεί όπου μπορεί να γίνει αληθινή η πιο τρελή ιστορία της πελώριας κυρίας Φαντασίας!

 ‘’Ο Vivaldi’’ είναι ο μεγάλος χώρος για τους μικρούς μας γίγαντες που μαθαίνουν πολλά και δημιουργούν θαύματα!

 ‘’Η Wonderland’’ είναι ο χώρος στον οποίο κατοικούν τα Αγγλικά, η «άλλη γλώσσα» που μαθαίνουμε εμείς και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή!

 ‘’Ο κόσμος των εκπλήξεων’’ είναι ο χώρος με την κυρία Βιβλιοθήκη και τον κύριο Υπολογιστή, εκεί όπου οι σελίδες  των παραμυθιών αλλά και η κυρία Πληροφορία μας αγκαλιάζουν σφιχτά και δυνατά και μας παρασύρουν σε μέρη μαγικά!

‘’Η Γιωλένη’’ είναι ο χώρος στον οποίο κατοικεί μια νεράιδα-πεταλούδα με χρωματιστά φτερά, η οποία γεμίζει τα όνειρά μας χαρά και αγγίζει την καρδιά μας απαλά και τρυφερά!

 ‘’Ο Αίσωπος΄΄ είναι ο χώρος στον οποίο ζουν οι ιστορίες , εκεί όπου η φαντασία θα μας ανοίξει τα φτερά και θα μας πετάξει ακόμα πιο ψηλά!!

’Η Μπιζελοχώρα’’, μιαααμ-μιαααμ, είναι ο χώρος όπου θα γεμίζουμε τις κοιλίτσες μας, εκεί όπου όταν θα τρώμε δε θα μιλάμε και το φαγητό μας θα μασάμε!!

Αααχ...τι ωραία!!!

 Κάπως έτσι μαμάδες και μπαμπάδες κλείνει η πιο γλυκιά περιπλάνηση στην χώρα του ‘’Φροέλεν’’, εκεί όπου τα όνειρα γίνονται σίγουρα πραγματικότητα!! Τα συνθήματά μας για φέτος: ‘’#sky is not the limit’’, γιατί ο δικός μας ουρανός δεν έχει σύνορα και ‘’#αγάπη παντού’’, γιατί η αγάπη όλα, μα όλα τα μπορεί!! !ΧΑ! Η περιπέτεια για μας μόλις άρχισε και ανυπομονούμε για τη συνέχεια!!!

 Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή οποιαδήποτε στιγμή για σας, μαμάδες, μπαμπάδες και «φροελενάκια» ολόκληρης της Γης!!

Σας αγαπάμε...!!!

 

Είμαστε φροελενάκια

Ζωηρά παιδάκια

Το σχολειό μας αγαπάμε

Και σ’ αυτό καλά περνάμε

ΒΙ ΚΑΙ ΒΙΙΙΙΙΙ...!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!