ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σήμερα Παρασκευή 9/11/2012 με συνοδεία έναν καλοκαιρινό ήλιο, οι ομάδες "Χρυσαστέρια, Φεγγαρόκοκκοι, Χρυσαετοί και Αστροφέγγαρα", βγήκαμε περίπατο με τα Σχολικά μας στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ στο Μαρούσι. Εκεί μας περίμενε ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ και οι δημιουργίες των Ελλήνων Αγγειοπλαστών και Κεραμιστών που παρουσιάζονται στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής. Η μια έκπληξη ακολουθούσε την άλλη!

"Εμείς με τις Δασκάλες μας και τις περιγραφές του κ.Σταθόπουλου μάθαμε ότι το ειδικό χώμα με τη βοήθεια του νερού γίνεται πηλός και αυτό με τη βοήθεια τηςφωτιάς γίνεται ένα κεραμικό αριστούργημα. Στη συνέχεια μας έδειξαν στον τροχό τη μεταμόρφωση του πηλού σε κανάτια, κουμπαράδες, γλάστρες κ.ά. Μας έκαναν δώρο μικρές δημιουργίες που θα τις ζωγραφίσουμε με την κ.Ασπασία τη Δευτέρα το πρωί. Τα ξεφωνητά μας ήταν πολλά και ακούστηκαν σε όλο το Μαρούσι μετά από κάθε έκπληξη. Θέλουμε να ξαναπάμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τη μαμά και το μπαμπά είπαμε στις δασκάλες φεύγοντας."
Φυσικά μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι οι υπεύθυνοι αλλά και οι επισκέπτες του χώρου μας έδωσαν πολλά ΜΠΡΑΒΟ για την άψογη συμπεριφορά μας μέσα στους χώρους της κεραμικής!
Μπράβο παιδιά!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!