31 Οκτώβρη « Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης»

...Ένα υπέροχο πρωινό έζησαν σήμερα οι ομάδες του Προσχολικού Κέντρου «πόλκα-φροέλεν»! «Παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης» η σημερινή και καταφέραμε μέσα από κουβέντα, ανταλλαγή απόψεων και αφηγήσεις παραμυθιών να κάνουμε τη δύσκολη αυτή έννοια..εύκολη στο μυαλό των παιδιών! Ακόμα περισσότερο όμως βοήθησε και η παρουσία εκπροσώπων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που ήρθαν να μας μιλήσουν για την αξία της αποταμίευσης και να μας κάνουν δώρο ατομικούς κουμπαράδες!!!Κάτι που μας ενθουσίασε ιδιαίτερα γιατί όπως είπε και η φίλη μας η Δήμητρααυτοί οι κουμπαράδες είναι αληθινοί, δε σπάνε και ανοίγουν μόνο με κλειδί”!

Από την πλευρά μας, παιδαγωγοί και παιδιά δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τρόπο για να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας, καθώς φροντίσαμε να τους φτιάξουμε έναν μεγάααλο κουμπαρά (ομαδική κατασκευή προνηπίων) και να τους τον προσφέρουμε ώς δώρο! Όμως είχαμε οργανώσει κι άλλες εκπλήξεις!

Τα Χρυσαστέρια μας (νήπια) μας προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα  όταν λίγο αργότερα χαμήλωσαν τα φώτα και με τη συνοδεία μιας υπέροχης μουσικής, μεταμορφώθηκαν όλα σε ηθοποιούς και ζωντάνεψαν στη σκηνή μας, το μύθο του “Τζίτζικα και του Μέρμηγκα”!

 Στο τέλος της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κoς Γ. Μαλανδράκης και οι συνεργάτες του κυρίες Παπαγιάννη Όλγα και Μουλά Βασιλική από τα ΕΛΤΑ Κηφισιάς, έφυγαν από το σχολείο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!