"ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΩΩΝ"

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΟΛΚΑ ΦΡΟΕΛΕΝ"

 

 

-Ησυχία παρακαλώ! 

-"Οι εκλογές των ζώων ξεκινούν", είπε ο φίλος μας ο Στράτος και χτύπησε το καμπανάκι τρεις φορές!

 

Οι ψηφοφόροι έκαναν όλοι την εμφάνισή τους στο εκλογικό κέντρο του "πόλκα-φροέλεν", το παραβάν είχε στηθεί, τα ψηφοδέλτια με τα υποψήφια ζώα μας την αρκούδα, την πεταλούδα, τον παπαγάλο και το ψάρι ήταν έτοιμα, οι φάκελοιπερίμενεναν όλο αγωνία να γεμίσουν, η επίσημη σφραγίδα ανυπομονούσε να βάλει το "αποτύπωμά" της, ενώ η κάλπη ήταν ξεκούραστη και έτοιμη να γεμίσει ασφυκτικά.... τα μέλη από την  εφορευτική επιτροπή είχαν πάρει τις θέσεις τους και όλα ήταν έτοιμα πια για να ξεκινήσουμε τις εκλογές μας!

 

Η εκλογική διαδικασία ήταν ένα υπέροχο θεατρικό παιχνίδι που μικροί και μεγάλοι βιώσαμε σήμερα με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα των ζώων"! Μέσα από αυτήν τη διαδιακασία τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν σε δημοκρατικές διαδικασίες, ήρθαν σ΄επαφή με τον κόσμο των ενηλίκων, καλλιέργησαν την υπομονή τους, ανέλαβαν ευθύνες, έκαναν καταμετρήσεις (καταγραφή αποτελεσμάτων από τα "Χρυσαστέρια" μας, ομάδα Νηπίων) και ανέπτυξαν γραφικές δεξιότητες ενώ δεν παρέλειψαν να χρησιμοποιήσουν τις μαγικές λέξεις "ευχαριστώ πολύ" και "παρακαλώ"!

 

Αγαπημένο μας ζώο αναδείχθηκε η πεταλούδα με 16 ψήφους, με διαφορά στήθους από την αρκούδα!

 

Αμέσως μετά τις εκλογές μια έκληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους!

Το σκυλάκι της κυρίας Μαριαλένας " Μπάρνυ  " και το σκυλάκι της κυρίας Πόλκα "ο Boss"  ήρθαν να γιορτάσουν τη σημερινή ημέρα κοντά μας, μας έκαναν παρουσίαση των ικανοτήτων τους και με το δικό τους μοναδικό τρόπο έδειξαν την αγάπη τους! 

 

Μια γεμάτη, όμορφη μέρα έφτασε στο τέλος της για τα "φροελενάκια μας"! Μέχρι αύριο λοιπόν, σας στέλνουμε την αγάπη μας, τη θετική μας σκέψη και τα παιδικά μας χαμόγελα!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!