Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!

3 Δεκεμβρίου 2012

"…ουάου τελικά οι νεράιδες ήρθαν στο σχολείο μας!!!!

Στην τάξη μου έχουμε ένα δέντρο στολισμένο …έξω από το γραφείο του κύριου Σταθόπουλου είναι το χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Άχ τί ωραία που είναι η τάξη του "πιπίνου" με τα λαμπάκια και τα στολίδια…!!! Φώναζαν μ' ενθουσιασμό τα παιδιά από το πρωί…

Και κάπως έτσι καλωσορίσαμε την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων!!! Τα Χριστούγεννα!!!!

Και λίγο πριν αρχίσει η μέρα μας, τραγουδίσαμε τα "τρίγωνα κάλαντα", σκάσαμε το πρώτο μας κόκκινο μπαλόνι * και αμέσως μετά …σηκώσαμε μανίκια και ξεκινήσαμε στα εργαστήριά μας τις πιο τέλειες κατασκευές!

Μην ξεχάσουμε να σας πούμε και για το "μαξιλαροπαιχνίδι" που παίξαμε (και όχι μαξιλαροπόλεμο, γιατί όπως μας είπε η φίλη μας η Αγγελική "δεν είναι ωραία λέξη γιατί λέει για τον πόλεμο") λίγο πριν βάψουμε και στολίσουμε τα μαξιλάρια μας! 
 


* Στο σαλόνι του σχολείου μας έχουμε φουσκώσει και στολίσει 15 κόκκινα μπαλόνια (όσες μέρες έχουμε ακόμα σχολείο μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων), όπου το καθένα έχει μέσα μια παροιμία για τα παιδιά και ένα μήνυμα για τους μεγάλους! Καθημερινά θα σκάμε και από ένα και θα μοιραζόμαστε και μαζί σας τα μηνύματα αυτά μέσω email !

Μήνυμα σημερινής ημέρας για τα παιδιά: 
"Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!"
…(μαμά, μπαμπά, ρωτήστε μας τί σημαίνει αυτή η παροιμία….πού ξέρετε μπορεί να σας εκπλήξουμε!)

Μήνυμα σημερινής ημέρας για τους γονείς:
 "Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο … ξεκίνα από τον εαυτό σου!"

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!