Η έκπληξη της CRAZY SUMMER TEAM στην κυρία Φροέλεν!

                                                                                            26 Ιουνίου 2013


Να ζήσεις «μαμά Φροέλεν»!!!

και Χρόνια Πολλά

μεγάλη να γίνεις…

και πάλι γιαγιά!!!

Ευχήθηκαν δυνατά όλα τα παιδάκια στον κήπο του “φροέλεν” στην κα Φροέλεν!!!

 

Μια ιδιαίτερη έκπληξη χαρίσανε στη μαμά τους και σε όλα τα παιδιά του προσχολικού μας κέντρου ο Γιάννης , ο Διονύσης και η Πόλκα. Καλέσανε τον κλόουν Τσίκ που με τα φανταστικά του κόλπα ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους και ο κήπος γέμισε από τα ξεκαρδιστικά… γέλια των παιδιών!

Η ομάδα της” crazy summer team” παρευρέθηκε στην όμορφη αυτή έκπληξη και μετά αναχώρησε για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

H oμάδα μας λειτούργησε άψογα στο χώρο,  κινήθηκε με τους κανόνες της crazy summer team και όλοι μαζί θαυμάσαμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας στο πάρκο διάφορα είδη ζώων από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Ψηλές λεοπαρδάλεις ρίχνανε πονηρά βλέμματα από ψηλά, όμορφες ζέβρες μας παρακολουθούσαν από μακριά, τεράστιες χελώνες κείτονταν στο χώμα νωχελικά, πολύχρωμα πτηνά κέρδισαν το θαυμασμό μας και γιγαντιαίοι κροκόδειλοι!!! ε …δε μπορούμε να πούμε… μας φοβήθηκαν!!! 

Το αποκορύφωμα στην επίσκεψή μας ήταν η επίδειξη των δεκατεσσάρων δελφινιών με τους πέντε εκπαιδευτές τους που μας άφησαν άφωνους, έκπληκτους, ενθουσιασμένους με τα κόλπα, τις φιγούρες, το νάζι και το μπρίο τους που δεν παρέλειψαν στο τέλος να μας καταβρέξουν  όλους με τις δυνατές ουρές τους.

Τα περάσαμε πολύ όμορφα και όσοι δεν έχετε πάει, αξίζει μία επίσκεψη στο πάρκο.

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!