Το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους έρχεται στο σχολείο μας...

 

Φίλοι γονείς, αρκετά χρόνια πριν γνωρίσαμε τον γνωστό   και αγαπημένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, κάτοικο τη χρονική εκείνη περίοδο της Ν.Ερυθραίας, που μαζί με την τότε γυναίκα του τη γνωστή Ευρυδίκη μας εμπιστευθήκανε με πολύ αγάπη στο προσχολικό μας κέντρο για δύο συνεχή χρόνια  τον μονάκριβό τους Άγγελο.

Τα χρόνια πέρασαν… και με τον Γιώργο Θεοφάνους ξαναβρεθήκαμε φέτος το καλοκαίρι στη Γλυφάδα στο “Μουσικό Εργαστηράκι” του, σε μουσική παιδική εκδήλωση.

Τότε γεννήθηκε αυθόρμητα και από τους δυο η πρόταση αυτό το μουσικό εργαστηράκι, η μουσική αυτή πρωτότυπη ιδέα να ταξιδέψει στα Β. Προάστια και να εγκατασταθεί που αλλού…;;; στο προσχολικό κέντρο «Πόλκα- φροέλεν»!!!

Εμείς λοιπόν πρωτοπόροι πάντα και υποστηρικτές τέτοιων ιδεών σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας να βρεθούμε όλοι παρέα το Σάββατο το πρωί 16 Νοέμβρη  από τις 10:00π.μ. στο προσχολικό κέντρο – Νηπιαγωγείο «Πόλκα – φροέλεν».(Τατοϊου 101 & Ελπίδος 4)

Το πρωινό αυτό θα παρευρεθούν ο Γιώργος Θεοφάνους με τους συνεργάτες του και   γονείς με τα παιδιά τους  από τη Γλυφάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προκειμένου να  μας το παρουσιάσουν.

Θα χαρούμε να ανταποκριθείτε  στην πρόσκληση αυτή ώστε να “περπατήσουμε” μαζί με τα παιδιά  με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον μαγικό κόσμο της Μουσικής.


 Προκειμένου να γνωρίζουμε το αριθμό παρόντων ,για  να οργανώσουμε ηλικιακά τις ομάδες των παιδιών  ώστε όλα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούμε   αν σας ενδιαφέρει η πρόσκληση αυτή μπορείτε να μας στείλετε τη συμμετοχή σας  ( αριθμό ενηλίκων, παιδιών και ηλικίες παιδιών) στην ηλεκτρονική μας δ/νση : froelen@polkafroelen.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!