«ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2014»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

από το  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι»,
μας     προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή του,  το «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2014»

το Σάββατο, 31 Μαΐου και την Κυριακή,   1η Ιουνίου 2014 στο Άλσος Κηφισιάς.

 Για 2 ημέρες,  από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες του Άλσους θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γευτούν εδέσματα και λιχουδιές από την Κωνσταντινούπολη και πολλές περιοχές της Ελλάδας. Τα περίπτερα που θα στηθούν στο Άλσος, θα γεμίσουν πιατέλες με πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά μαγειρεμένα με αγάπη από γνωστούς και ... άγνωστους σεφ !

Όλα τα εδέσματα θα συνοδεύονται από άφθονη μπύρα, ούζο, αναψυκτικά και καφέ.  Επίσης, θα μπορούν να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν χειροποίητα έργα δουλεμένα με αγάπη από τους απασχολούμενους του Εργαστηρίου και πολλά  προϊόντα, που προσφέρουν για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες.  Δε θα λείψουν, φυσικά, η μουσική, τα τραγούδια, τα δώρα & πολλές εκπλήξεις!!

Σας περιμένουμε όλους 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014  στο Άλσος Κηφισιάς   για να ενισχύσουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών υποστηριζόμενης διαβίωσης για συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση. Να συνδράμουμε στη δημιουργία ενός ακόμα σπιτιού που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια  συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Ελάτε να στηρίξουμε, όλοι μαζί, την προσπάθεια να στεγάσουμε τα όνειρα των ξεχωριστών συνανθρώπων μας.

Το «Εργαστήρι» είναι ένα Ίδρυμα απασχόλησης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική στέρηση, το οποίο κάθε χρόνο αξιοποιεί τις δημιουργίες των παιδιών που φροντίζει μέσα από παρόμοιες δράσεις.

 

Πως μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια, εφόσον το επιθυμείτε:

Ο Εκπαιδευτικός μας Όμιλος θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο όπου εκεί μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να κατασκευάζουν διάφορες δημιουργίες και όχι μόνο.

  • Το Σάββατο στις 11.00π.μ. τα νήπια και τα προ-νήπια μας, ανοίγουν το πανηγύρι της Αγάπης με  τραγούδια συνοδευόμενα στο πιάνο από  τη Νηπιαγωγό μας Βίκυ Πολυχνιάτου.
  • Ομάδα παιδιών Καράτε συνοδευόμενα από το γνωστό δάσκαλο των παιδιών μας κο Νεκτάριο Ξένο εντυπωσιάζουν με τη μοναδική τους τεχνική στο Καράτε.
  • ΟΙ δασκάλες του μπαλέτου μας καθώς και οι παιδαγωγοί μας θα οργανώσουν διάφορα παιχνίδια καθώς επίσης και η υπεύθυνη της αγγειοπλαστικής κυρία Ασπασία θα φτιάχνει με τα παιδιά πήλινες κατασκευές.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς εθελοντές σε αυτή την κοινωνική προσφορά και να παρευρεθείτε κοντά μας να μας βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.8074367

 

Σας περιμένουμε!

 

Με αγάπη

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια

του Πόλκα - Φροέλεν

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!