Τα περάσαμε πανέμορφα και τούτη τη χρονιά!!!

Tα περάσαμε όμορφα… όμορφα… πανέμορφα… τα περάσαμε όμορφα  και τούτη τη χρονιά!!!

ΧΑ! μαμάδες και μπαμπάδες αυτή τη φορά σας μιλάμε όοολες οι ομάδες ενωμένες από τα μέτωπα του φροελενοσχολειού και του πολκοσχολειού!!!

Εμείς, παπάκια, μελισσάκια και βατραχοπεδιλάκια μείναμε μόνοι στο φροελενοσχολειό και το γιορτάσαμε πανηγυρικά …ο κήπος  γέμισε φωνές, μουσική, χρώματα και χαμόγελα ευτυχίας… ενώ σηκώσαμε στην κυριολεξία την γειτονιά στο πόδι χμμμμμμ…τα καταφέραμε χαχαχαχα!!!

Εμείς, οι υπόλοιπες ομαδάρες …του πιο πιο crazy summer  team 2014…κοκκινήσαμε την αδρεναλίνη μας για τα καλά!!!

Καρπουζίνια, φυσαλίδες, ναυτάκια και πειρατές με τον καιρό σύμμαχό μας Ν Α Ι!!! τα καταφέραμε και επιτέλους ζήσαμε ένα Real Adventure!!!

Φορέσαμε τα καπελίνια μας, πήραμε τα παγουρίνια μας αγκαλιά…. επιβιβαστήκαμε στα μαγικά μας σχολικά και βρουυυμ βρουυυμ πετάξαμε για το μεγαλύτερο πάρκο της περιπέτειας…. Αντικρίσαμε μια τεράααααστια ζούγκλα με πελώρια καταπράσινα δέντρα γεμάτα παράξενες γέφυρες, σκοινιά, ανηφόρες, κατηφόρες… μια ζούγκλα που σήμερα μάθαμε ότι την έφτιαξαν σκιουράκια …μια πελώωωρια ομάδα σκιουράκια, σαν τη δική μας!!

Έτσι κι εμείς εξοπλίσαμε το σώμα μας κατάλληλα με τις απαραίτητες στολές και διασκορπιστήκαμε ανά ομάδες σε διάφορες αποστολές …χοροπηδήσαμε…σκαρφαλώσαμε …δοκιμάσαμε την ισορροπία μας….περάσαμε εμπόδια και τελικά αγγίξαμε τον ουρανό με την αίσθηση που μας δημιούργησε αυτή η περιπέτεια… .μια αίσθηση ότι αν κάτι το θέλεις πολύ- πολύ με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα καταφέρεις!!!

εϊμαστε πολκάκια και φροελενάκια….

περιπέτεια ζητάμε…σαν τρελοί γι’αυτήν χοροπηδάμε

μας αρέσει το σχολείο και δυσκολευόμαστε να πούμε αντίο….

μα με τη νέα χρονιά θα τρέξουμε ξανά

σ’αυτή την τεράστια αγκαλιά

με απίστευτη χαρα χαχα!!!

Όχι μαμάδες και μπαμπάδες δεν ήρθε το τέλος… .απλώς έκλεισε ένας κύκλος …ο κύκλος της δικής μας της ομάδας. Εκλεισε  για να ξεκινήσει πάλι από την αρχή με τη βαλίτσα μας σίγουρα πιο γεμάτη, με τη νέα , την ωραία, την καινούρια τη χρονιά!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!