Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής

Aγαπητοί Γονείς,

Στα 38 χρόνια λειτουργίας μας έμπρακτα έχουμε αποδείξει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου «Πόλκα – Φροέλεν».

Στην αντίληψη αυτή και θέλοντας να στηρίξουμε την Ελληνική Οικογένεια, η οποία τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται καθημερινά, έχουμε συμμετάσχει και στη δράση: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» του προγράμματος ΕΣΠΑ, ανακουφίζοντας ουσιαστικά αρκετούς γονείς που έχουν βρεθεί σε οικονομικά αδιέξοδα.

Η συνεργασία μας με όλους τους γονείς, θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη και αυτό το αποδεικνύει το ότι, συνέχισαν τα παιδιά τους στα προσχολικά μας κέντρα παρ’ ότι δεν καλύπτονταν πλέον, από το πρόγραμμα. 
Όσοι από εσάς θέλετε να ενημερωθείτε, εάν μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα αυτό, μπείτε στo site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) . Εάν έχετε τις προϋποθέσεις και θέλετε να δηλώσετε τις δικές μας δομές έχουμε τη διάθεση να σας βοηθήσουμε στον τρόπο που θα συμπληρώσετε τα έντυπα.

Σε αυτήν την περίπτωση τα δικαιολογητικά που χρειάζονται θα πρέπει να τα συγκεντρώσετε έγκαιρα.

Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε δημιουργήσει ειδικά οικονομικά πακέτα για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε κλείνοντας ραντεβού με τους υπευθύνους του χώρου μας, ώστε να έχουμε τη χαρά να σας έχουμε κοντά μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική πληροφορία στo τηλέφωνo του προσχολικού κέντρου “φροέλεν” 210-8070566 από τις 10:00 - 13:00

Καλό Καλοκαίρι & καλή αντάμωση!!!

www.polkafroelen.com

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ WEBSITE!