Πασχαλινό εργαστήρι αγάπης❤️

Μ ά τ ι ….Ιούλιος ‘18
Εκεί που ο χρόνος σταμάτησε ,το παιχνίδι τέλειωσε , τα χαμόγελα πάγωσαν…η ανάγκη για Ε λ π ί δ α
είναι τόσο αναγκαία όσο και το οξυγόνο!
Η ομάδα «αγάπη παντού» του «Πόλκα – Φροέλεν», ξανά κοντά στους πυρόπληκτους και όλοι μαζί μπορούμε ν‘ ανθίσουμε τα παιδικά χαμόγελα, αγοράζοντας μόνο ένα κερί!
Σας περιμένουμε!

Ήταν Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, ακριβώς μετά τη μεγάλη καταστροφή … μια ημέρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε… για αυτούς που έφυγαν παλεύοντας και τώρα ζουν σε άλλη σφαίρα, αλλά και για αυτούς που έμειναν και συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά στο Μάτι, το Νέο Βουτσά, τη Ραφήνα και τις γύρω περιοχές.

Εκείνη την Τετάρτη λοιπόν η ομάδα “αγάπη παντού” βρέθηκε στις πληγέντες περιοχές προσπαθώντας, προσφέροντας το ελάχιστο…
Ζεστά εδέσματα και άλλες προμήθειες. Εκεί είναι που η ομάδα μας γνώρισε τον κο Κωσταντίνο που αρνήθηκε να πάρει το ζεστό έδεσμά μας και με περίσσια ευγένεια μας ζήτησε ένα πράγμα…

Ένα πράσινο κλαδί, ένα πράσινο φύλλο για να ξαναπρασινίσει η περιοχή που ζει και αγωνίζεται ….

Έτσι λοιπόν δώσαμε μια υπόσχεση … “θα γυρίσουμε κε Κωνσταντίνε”.

Και να που ήρθε η ώρα και κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας …

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στο ΝΑ.Ο.ΜΑ με μια δυνατή δράση αφιερωμένη σε όλους τους πληγέντες με ένα στόχο, να κάνουμε μια νέα αρχή…

“Αγόρασε, υιοθέτησε μια Ελιά για το Μάτι Βάφτισέ την και έλα μαζί μας να πρασινίσουμε ξανά το Μάτι και τις γύρω περιοχές”.

Παιδιά, γονείς και φίλοι του σχολειού μας αγόρασαν και υ ι ο θ έ τ η σ α ν ελιές και τις προσέφεραν χέρι – χέρι στους πληγέντες, σε μια μοναδική εκδήλωση που κορυφώθηκε με μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το πρωί στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου χώρου του ΝΑ.Ο.ΜΑ. στο Μάτι.

Μαζί με κάθε ελιά οι μικροί μας φίλοι παρέδωσαν και μια χειροποίητη καρδιά με μια ευχή ..προσωπική, ξεχωριστή, …μια ευχή για καλή αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα ελπίδας που θα έχει τα πιο γερά θεμέλια αυτά της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Όταν η ελιά αυτή φυτευτεί στη γη και ποτιστεί, θα ριζώσει και θα μεγαλώσει με ένα όνομα, αυτού που την προσέφερε, του μικρού παιδιού που την έδωσε.

Ελιές αγοράστηκαν κυρίως από:
Γονείς και φίλους του σχολειού μας Συμμετείχαν, αγόρασαν και τους ευχαριστούμε
Τα Στελέχη των Παιδικών Κατασκηνώσεων του Υπ. Υγείας Πρόνοιας και Δικαιοσύνης
Ο Παιδικός Σταθμός “Αγάπη και Αγωγή” Πυλαία Θεσσαλονίκης
Το Πρότυπο Νηπιακό κέντρο “Νηπιακός Κήπος” Ν. Ρύσιο και Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης

Ενώ προστέθηκαν

350 ρίζες φυτών μέσω της ΕΛΕΠΕΜΠΑ (Μη κερδοσκοπικού οργανισμού) προσφορά της Διεύθυνσης
Αναδασώσεων Αττικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής.

Ευχαριστούμε και την Εταιρεία Βίκος …που οπως πάντα ως αρωγός σε κάθε κοινωνική μας προσπάθεια, έτσι και αυτή τη φορά πρόσφερε νερά και αναψυκτικά που δόθηκαν σε όσους παρευρέθηκαν κοντά μας.

Φυσικά κλείνοντας πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους υπεύθυνους στον Ναυτικό όμιλο ΝΑΟΜΑ που μας πρόσφεραν το χώρο τους και μας βοήθησαν με άψογο τρόπο να διατεθούν όλες οι ελιες.

Η αρχή έγινε και θα υπάρξει και συνέχεια. Κανένας κήπος δεν θα μείνει χωρίς μια ρίζα ελιάς.
Οι ελιές θα ριζώσουν ως του χρόνου μνημεία. Δεν θα ταξιδεύουν μονάχα, θα αισθάνονται και θα θυμούνται.

 

 

Δεν ξεχνώ σημαίνει προσφέρω,νοιάζομαι και βοηθάω στην πράξη.

Ήταν Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, ακριβώς μετά τη μεγάλη καταστροφή ... μια ημέρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε... για αυτούς που έφυγαν παλεύοντας και τώρα ζουν σε άλλη σφαίρα, αλλά και για αυτούς που έμειναν και συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά στο Μάτι, το Νέο Βουτσά, τη Ραφήνα και τις γύρω περιοχές.Εκείνη την Τετάρτη λοιπόν η ομάδα “αγάπη παντού” βρέθηκε στις πληγέντες περιοχές προσπαθώντας, προσφέροντας το ελάχιστο… Ζεστά εδέσματα και άλλες προμήθειες. Εκεί είναι που η ομάδα μας γνώρισε τον κο Κωσταντίνο που αρνήθηκε να πάρει το ζεστό έδεσμά μας και με περίσσια ευγένεια μας ζήτησε ένα πράγμα... Ένα πράσινο κλαδί, ένα πράσινο φύλλο για να ξαναπρασινίσει η περιοχή που ζει και αγωνίζεται ....Έτσι λοιπόν δώσαμε μια υπόσχεση ... “θα γυρίσουμε κε Κωνσταντίνε”. Και να που ήρθε η ώρα και κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας ...Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στο ΝΑ.Ο.ΜΑ με μια δυνατή δράση αφιερωμένη σε όλους τους πληγέντες με ένα στόχο, να κάνουμε μια νέα αρχή...“Αγόρασε, υιοθέτησε μια Ελιά για το Μάτι Βάφτισέ την και έλα μαζί μας να πρασινίσουμε ξανά το Μάτι και τις γύρω περιοχές”.Παιδιά, γονείς και φίλοι του σχολειού μας αγόρασαν και υ ι ο θ έ τ η σ α ν ελιές και τις προσέφεραν χέρι – χέρι στους πληγέντες, σε μια μοναδική εκδήλωση που κορυφώθηκε με μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το πρωί στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου χώρου του ΝΑ.Ο.ΜΑ. στο Μάτι.Μαζί με κάθε ελιά οι μικροί μας φίλοι παρέδωσαν και μια χειροποίητη καρδιά με μια ευχή ..προσωπική, ξεχωριστή, ...μια ευχή για καλή αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα ελπίδας που θα έχει τα πιο γερά θεμέλια αυτά της αγάπης και της αισιοδοξίας.Όταν η ελιά αυτή φυτευτεί στη γη και ποτιστεί, θα ριζώσει και θα μεγαλώσει με ένα όνομα, αυτού που την προσέφερε, του μικρού παιδιού που την έδωσε.Ελιές αγοράστηκαν κυρίως από:Γονείς και φίλους του σχολειού μας Συμμετείχαν, αγόρασαν και τους ευχαριστούμεΤα Στελέχη των Παιδικών Κατασκηνώσεων του Υπ. Υγείας Πρόνοιας και ΔικαιοσύνηςΟ Παιδικός Σταθμός “Αγάπη και Αγωγή” Πυλαία ΘεσσαλονίκηςΤο Πρότυπο Νηπιακό κέντρο “Νηπιακός Κήπος” Ν. Ρύσιο και Κ. Τούμπα ΘεσσαλονίκηςΕνώ προστέθηκαν350 ρίζες φυτών μέσω της ΕΛΕΠΕΜΠΑ (Μη κερδοσκοπικού οργανισμού) προσφορά της ΔιεύθυνσηςΑναδασώσεων Αττικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής.Ευχαριστούμε και την Εταιρεία Βίκος ...που οπως πάντα ως αρωγός σε κάθε κοινωνική μας προσπάθεια, έτσι και αυτή τη φορά πρόσφερε νερά και αναψυκτικά που δόθηκαν σε όσους παρευρέθηκαν κοντά μας.Φυσικά κλείνοντας πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους υπεύθυνους στον Ναυτικό όμιλο ΝΑΟΜΑ που μας πρόσφεραν το χώρο τους και μας βοήθησαν με άψογο τρόπο να διατεθούν όλες οι ελιες.Η αρχή έγινε και θα υπάρξει και συνέχεια. Κανένας κήπος δεν θα μείνει χωρίς μια ρίζα ελιάς.Οι ελιές θα ριζώσουν ως του χρόνου μνημεία. Δεν θα ταξιδεύουν μονάχα, θα αισθάνονται και θα θυμούνται.Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8070566 ώρες γραφείου και στο κινητό 6936 968889. www.polkafroelen.com, Τατοίου 85 & Θησέως 2, Κηφισιά.

Gepostet von Εκπαιδευτικός Όμιλος Πόλκα-Φροέλεν am Montag, 21. Januar 2019
Copyright © 2019 | polkafroelen.com Produced by Telia