Πασχαλινό Εργαστήρι «αγάπης»❤️

“Ένα Πασχαλινό Πανηγύρι χαράς και αγάπης αλλιώτικο από τα άλλα!” Μια μεγάλη ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά άνοιξαν όλοι οι άνθρωποι του “Πόλκα- Φροέλεν” και υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους στον υπέροχα διακοσμημένο κήπο του σχολειού μας με σύμμαχο μας τον καιρό, παρά την πρωτοφανή εποχιακή αστάθεια. Η θετική διάθεση και το χαμόγελο, βασικοί παράγοντες στο να πετύχει […]

“Ένα Πασχαλινό Πανηγύρι χαράς και αγάπης

αλλιώτικο από τα άλλα!”

Μια μεγάλη ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά άνοιξαν όλοι οι άνθρωποι του “Πόλκα- Φροέλεν” και υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους στον υπέροχα διακοσμημένο κήπο του σχολειού μας με σύμμαχο μας τον καιρό, παρά την
πρωτοφανή εποχιακή αστάθεια.

Η θετική διάθεση και το χαμόγελο, βασικοί παράγοντες στο να πετύχει αυτό το απλό κάλεσμα και να μετατραπεί σε ένα μικρό πολύχρωμο πανηγύρι, ένα γαϊτανάκι πλεγμένο από Πασχαλινές μυρωδιές των παιδικών μας αναμνήσεων τότε που το μεράκι έπλεκε δαντέλες, έφτιαχνε κουλουράκια από κανέλα και πορτοκάλι και σκάλιζε ξύλα δίνοντας τους πνοή.

Η μικρή μας οικογένεια μεγάλωσε, όταν οι περισσότεροι ανταποκριθήκατε σε αυτήν την όμορφη πρόσκληση και με χαρά ή διαλέγατε από τη μεγάλη συλλογή κεριών τη χειροποίητη λαμπάδα σας ή κατασκευάζατε τη δική σας.
Τα πάντα από νωρίς στη θέση τους , καθώς  εδώ και καιρό είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες. Πασχαλίτσες, πεταλούδες, λιλιπούτειοι κούνελοι, κορδέλες, σπάγκοι και σχοινιά, λαμπάδες σε όλα τα χρώματα , κοτοπουλάκια, κοχύλια, χάντρες, ναυτάκια και άγκυρες περίμεναν μικρούς και μεγάλους με ανυπομονησία . . . στα μεγάλα και μικρά καλαθάκια ώστε να δημιουργήσει ο καθένας το δικό του κερί, την δική του λαμπάδα της Λαμπρής…!

Μια πανδαισία χρωμάτων από πρωτότυπα υλικά που επιλέχθηκαν από εμάς, τους ανθρώπους του σχολειού μας ώστε να κάνει αυτή τη στιγμή μοναδική αφού τίποτα δεν έλειψε.

Τα παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους είχαν φτιάξει πήλινες αυγοθήκες ζωγραφισμένα με απέραντη παιδική φαντασία πασπαλισμένη από χρυσόσκονη και λουλουδένια όνειρα. Οι δε κάρτες και λαμπάδες από τα χέρια των παιδαγωγών εξαιρετικές δημιουργίες γεμάτες χρώματα, μαγεία και χαμόγελο μα πάνω απ’ όλα αγάπη
συνοδευόμενα με Πασχαλινές ευχές από όλη την οικογένεια του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου.

Η χαρά των μικρών μας φίλων ήταν πραγματικά απερίγραπτη όταν έπαιρναν την τσάντα με τα λαμπριάτικα δώρα τους που με περίσσια αγάπη οι δασκάλες τους ετοίμασαν για αυτά.

Ένας ακόμα κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα της κοινωνικής προσφοράς συμπληρώθηκε από τους γονείς και τους φίλους του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου αφού σχεδόν αρκετοί από εσάς ανταποκριθήκατε για να ανθίσουν χαρούμενα χαμόγελα σε 60 παιδάκια στο Μάτι. Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη όταν το Σαββατοκύριακο παρέλαβαν μαζί με τους γονείς τους τα όμορφα κουτιά γεμάτα από τσουρέκια, πασχαλινά αυγά, παιχνιδάκια, κουλουράκια, μπάλες καλαθάκια με σοκολατάκια, μικρά δωράκια και πολλά άλλα που η πώληση από τα κεριά και η δική σας αγάπη γέμισε. Επιπλέον αγοράσαμε 7 δωροεπιταγές  από τα καταστήματα Σκλαβενίτης για να δοθούν σε αντίστοιχες οικογένειες.

Μεγάλοι και μικροί νιώθουμε περήφανοι πολύ…ευχαριστούμε από καρδιάς που είστε κοντά μας πάντα με μία πελώρια χαρά!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις εταιρείες Στεργίου, Σκλαβενίτη, Βίκο, Βενέτη που βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την κίνηση

Copyright © 2019 | polkafroelen.com Produced by Telia