top of page

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ και προσφέρουμε στη τρίτη ηλικία που μας έχει ανάγκη...

“Είμαστε μαζί...”️ Είμαστε μαζί 42 χρόνια με αγάπη, σύνεση, δημιουργία, συναίσθημα μα πάνω από όλα με προσφορά! Προσφορά, μια λέξη με πολλές ερμηνείες Προσφορά στο παιδί, Προσφορά στην οικογένεια  με άλλα λόγια προσφορά στον άνθρωπο. Κοινωνική προσφορά, μια αλυσίδα αγάπης που ενώνει εμάς και εσάς ΜΑΖΙ,στο να προσφέρουμε σε συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε να προσφέρουμε! 

2020 μια χρονιά ιδιαίτερη, με πολλές δυσκολίες, ερωτηματικά, ανησυχίες αλλά και ένα μάθημα για όλους μας ... για το τι έχει αξία τελικά.  Η απάντηση είναι μια, ν α ί !!! Η ζωή και η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα, η σωματική και η ψυχική! Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την “τρίτη ηλικία” και την αναγκαιότητα της προστασίας τους. Για αυτό λοιπόν και εμείς θέλοντας να διατηρήσουμε ζωντανή την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης σκεφτήκαμε πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή! Γιατί...τίποτα δεν μας σταματά !!! Προσφέρουμε και πάλι! Και αυτή τη φορά η προσφορά μας, είναι εμπνευσμένη από την ανάγκη να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που λατρεύουμε και τους θέλουμε γερούς ξανά κοντά μας ...

Το παππού και τη γιαγιά μας

Έτσι λοιπόν στοχευμένη και πάλι αυτή τη φορά η κίνηση προσφοράς μας ,για τους παππούδες και τις γιαγιάδες που βρίσκονται σε χώρους φύλαξης, που όμως -διαπιστωμένα- έχουν να καλύψουν μεγαλες ανάγκες. 

Πώς θα γίνει αυτή η κίνηση;

Τα γνωστά καταστήματα Σκλαβενίτης μας χορήγησαν επιταγές αξίας 300€ και επιπλέον 300€ θα συμπληρώσουμε από τον κοινωνικό μας λαχνό για να αγοράσουμε τρόφιμα και άλλα είδη που γνωρίζουμε από λίστα που μας έχει ήδη σταλεί.  Επίσης οι Εταιρείες Dalchochem και help pharmaceuticals μας προσφέρουν προϊόντα παραγωγής τους. Στην τελευταία μάλιστα Διευθυντικό Στέλεχος είναι η μανούλα του σχολείου μας κα Κάλια Καλογεράκη.  Την ευχαριστούμε για την άμεση συνεργασία και τη βοήθεια που μας έδωσε με την εμπειρία της ,προκειμένου να πραγματοποιήσουμε αυτή την ανθρώπινη προσφορά με τον πιο ωραίο και ασφαλή τρόπο.  Ευχαριστούμε και την κα Τσούκα μανούλα και αυτή του σχολείου μας για την όμορφη αφίσα.  Ευχαριστούμε όλους εσάς που πάντα είστε κοντά μας και οπως αντιλαμβάνεστε , μ α ζ ί τις περισσότερες φορές καταφέρνουμε να κάνουμε τα αδύνατα δ υ ν α τ ά!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς️  Μένουμε σπίτι .... Είμαστε μαζί !!!!! Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα γεροί




Οικογένεια Σταθόπουλος και όλη η Ομάδα "Αγάπη Παντού" του Πόλκα-Φροέλεν️ Υ.Γ.: Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς την αφίσα της δράσης μας!

23 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page