top of page

Πασχαλινό Εργαστήρι

Ελάτε να μεταμορφώσουμε ένα απλό κερί μ α ζ ί

και να ζεστάνουμε με τη φλόγα του τις καρδιές παιδιών και μαμάδων που μας έχουν ανάγκη …





Τετάρτη 24 Απριλίου (Απόγευμα 18:00 – 19:30)

 

Ανοιχτή Πασχαλιάτικη Πρόσκληση στον κήπο του “πόλκα φροέλεν”.

Για 13η  χρονιά ! ! ! θα πραγματοποιήσουμε αυτό το πασχαλινό ξεχωριστό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους γιατί είναι ξεχωριστό!!!

Γιατί είναι ξεχωριστό ; 




Γιατί οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν τα πασχαλινά τους δώρα που οι παιδαγωγοί τους με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη, θα έχουν ετοιμάσει για αυτά.




Το ίδιο απόγευμα μαζί με τα παιδιά θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε από τα καλαθάκια επιλεγμένα υλικά και κεριά και με τη βοήθεια των παιδαγωγών θα δημιουργήσετε τις δικές σας λαμπάδες. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε και εσείς να πουληθούν όσο γίνεται περισσότερες χειροποίητες λαμπάδες.


Ακόμη, θα μπορείτε να αγοράσετε  υπέροχες έτοιμες χειροποίητες λαμπάδες που ήδη θα έχουν δημιουργήσει οι παιδαγωγοί και εθελοντές γονείς με ιδιαίτερα υλικά ώστε να τις προσφέρετε ως δώρο στα βαφτιστήρια και στους αγαπημένους σας.



Ξεχωριστά πασχαλινά αντικείμενα, ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες διακοσμημένες με μεράκι, χειροποίητα κοσμήματα για μικρούς και μεγάλους, βιβλία χαρισμένα από προσωπικές βιβλιοθήκες και πολλά άλλα  δώρα θα κοσμούν τους πάγκους μας και θα διατίθενται προς πώληση!!!


Τη φετινή κοινωνική μας δράση φέτος θα την αφιερώσουμε

στο φιλανθρωπικό σύλλογο “Η Αγκαλιά”

 

…και φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ τα παιδιά που φιλοξενούνται μέχρι να υιοθετηθούν, στο Ίδρυμα “Μητέρα” στους Αγ.Αναργύρους.



Η “Αγκαλιά” προστατεύει, στηρίζει και «αγκαλιάζει» ζεστά  το “αγέννητο παιδί”  και τη μανούλα που το κυοφορεί, τα βρέφη, τα μικρά παιδιά και τις πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες. Η στήριξη της “Αγκαλιάς” είναι πολυδιάστατη: ψυχολογική και συμβουλευτική (από επιστημονικό προσωπικό-συνεργάτες της Αγκαλιάς), εκπαιδευτική (παροχή επιμορφωτικών σεμιναρίων), υλική (διατροφή/ένδυση/βρεφικός εξοπλισμός/εξοπλισμός σπιτιού/ατομική υγιεινή/κ.ά.).. Παράλληλα, η “Αγκαλιά” στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για θέματα όπως τα δικαιώματα του παιδιού, η παιδική κακοποίηση, ο μητρικός θηλασμός, κ.ά.


Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;

Ναι μπορούμε ! ! !  να συνεισφέρουμε στο τόσο σημαντικό έργο της “”Αγκαλιάς” από το Πασχαλινό κοινωνικό ταμείο μας, ανοίγοντας τη δική μας αγκαλιά στις οικογένειες που τόσο την έχουν ανάγκη!!!  

Ελάτε λοιπόν να ανοίξουμε τη δική μας “αγκαλιά” !




4 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page