top of page

“Φέρε μας ένα κερί και έλα να το μεταμορφώσουμε μαζί…”



“Φέρε μας ένα κερί και  έλα να το μεταμορφώσουμε μαζί…”



Τετάρτη 21 Μαρτίου ( Απόγευμα από 17:30 – 19:30)

Ελάτε σε ένα ξεχωριστό πασχαλινό εργαστήρι!

Γιατί είναι ξεχωριστό;!

…Γιατί οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν τα πασχαλινά τους δώρα που οι παιδαγωγοί τους με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη, θα έχουν ετοιμάσει για αυτά. …

…Γιατί θα βρείτε

  1. Υπέροχες μοναδικές χειροποίητες, πρωτότυπες, λαμπάδες, φτιαγμένες με μεράκι από τις δασκάλες μας

  2. Ευφάνταστα υλικά που διαλέγοντάς τα, σε οργανωμένο εργαστήρι, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σαςπασχαλινές συνθέσεις.

  3. Σταθμούς με δραστηριότητες όπως: πασχαλινά φανάρια, στεφάνια από αυγά, καλαθάκια με κουλουράκια,χειροποίητα λουλούδια και πολλές – πολλές άλλες ανοιξιάτικες κατασκευές.

Μια χαρούμενη έκπληξη για όλα τα παιδιά που θα βρεθούν κοντά μας, θα είναι το show της γνωστής «Σταλίτσας και της παρέα της», που θα διασκεδάσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τους μικρούς μας φίλους.

Που θα διατεθούν τα χρήματα από τις αγορές που θα κάνετε;

Κάνοντας τις πασχαλινές αγορές σας και διαλέγοντας ένα από τα όμορφα, πρωτότυπα, χειροποίητα κεριά μας (σε λιλιπούτειες τιμές) ενισχύετε και μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο της ομάδας “Αγάπης παντού” του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου.

Αυτή τη χρονιά τα χρήματα από τα έσοδα των αγορών, θα διατεθούν στην “Ελπίδα” Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο. Το ίδιο απόγευμα, κοντά μας θα βρίσκεται και η κα Τζωρτζίνα Έλληνα (Γενική γραμματέας του Συλλόγου).

Συγκεντρώνουμε πάνες για τα παιδιά στο Κέντρο Βρεφών “Η Μητέρα”

Όπως γνωρίζουμε καλά στο Κέντρο Βρεφών “Μητέρα” υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη σε παιδικές και βρεφικές πάνες. Πέρυσι με την αγάπη και την προσφορά σας, καλύψαμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ανάγκης αυτής. Έτσι και φέτος πιστεύουμε ότι με ένα π α κ έ τ ο  π ά ν ε ς  που μπορείτε να μας φέρετε την Τετάρτη το απόγευμα μπορούμε να δώσουμε μια ανάσα κάποιων μηνών, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.



Ελάτε με όλη την οικογένεια τους φίλους, τους γνωστούς και φυσικά το νονό και τη νονά. 

3 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page