top of page

“ Όταν τα φώτα χαμηλώνουν … τα παιδιά του “πόλκα - φροέλεν” ανάβουν την ελπίδα ! ! !

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος “Πόλκα – Φροέλεν” εδώ και 45 χρόνια οργανώνει κοινωνικές δράσεις με σκοπό τη βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων με σύνεση, σεβασμό και συναίσθημα.

Φέτος με πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου και σε συνεργασία με την Εθελοντική Επιτροπή Γονιών του σχολειού μας, τα παιδιά και τους γονείς τους οργανώνουμε στοχευμένη δράση για τους πλημμυροπαθείς του Βόλου που σκοπό έχει να ενδυναμώσει την κοινωνική αλυσίδα αγάπης και προσφοράς.

Η χρονική επιλογή της δράσης τοποθετημένη στο “τώρα” έχει σαν στόχο να βοηθηθούν συγκεκριμένες ανάγκες οικογενειών, οι οποίες έχουν πληγεί, την ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας αποστασιοποιούνται αλλά οι ανάγκες παραμένουν. Εμπεριστατωμένη έρευνα έφερε στο φως τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Από σήμερα ξεκινάμε δυναμικά να μαζεύουμε αντικείμενα που μας έχουν ζητηθεί ώστε η αποστολή μας να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση και Ομάδα Γονιών του σχολειού μας.

Αρωγοί στη προσπάθειά μας έως τώρα, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, η γνωστή εταιρεία Dalcohelm (www.dalcochem.gr) με προϊόντα και ήδη καθαρισμού, η εταιρεία Iris Leather Sandals (www.irisandals.com), οι θαλασσινές γεύσεις Χρώματα Βυθού (Ν.Ερυθραία), η εταιρεία χαλιών Anatolia (www.anatolia.gr) και η εταιρεία υγρών καυσίμων Avin. Η αφίσα της δράσης είναι δημιουργία της γραφίστριας Δήμητρας Τσουκά (www.designworkbox.gr), σε άμεση συνεργασία με τον Γιάννη Σταθόπουλο (https://el.johnstathopoulos.gr/)

Όσοι θέλετε να δυναμώσετε αυτή την αλυσίδα αγάπης και κοινωνικής προσφοράς επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8070566 (8.00 -16.00) ή και μέσω της ιστοσελίδας μας www.polkafroelen.com.

Τατοίου 85 και Θησέως 2, Κηφισιά Τηλ. 210 8070566

email: froelen@polkafroelen.com www.polkafroelen.com




13 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page