top of page

Ένα μοναδικό πρωινό στο σχολείο μας

«Ένιωσα σαν οικογένεια, δεν πίστευα ποτέ ότι μέσα από όλα τα άσχημα που ζήσαμε και ζούμε στη χώρα μας, θα ερχόμασταν εδώ και θα βρίσκαμε οικογένεια, τέτοιους ανθρώπους και αγάπη. Πόσο σας ευχαριστούμε! Μέσα από την καρδιά μας, γέμισε η καρδιά μας σήμερα...»


Έτσι εκφράστηκε η Μαρία, μια νέα μανούλα που βρέθηκε κοντά μας.


Ένα υπέροχο πρωινό έζησε το σχολειό μας!! Σήμερα ξεχείλισαν παντού όλα τα υπέροχα συναισθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αγάπης, χαράς, προσφοράς.


Η υποδοχή στην είσοδο τους με γνωστή δική τους μελωδία, όπου τα μάτια με μια ευχάριστη έκπληξη άρχισαν να δακρύζουν, με τα παιδιά μας να τα υποδέχονται με το πιο δυνατό τους καρδιακό χειροκρότημα και να γίνονται ένα μαζί τόσο γρήγορα, παίζοντας ομαδικά και τόσα άλλα παιχνίδια!


Μμε την γνωστή μουσική του Ζορμπά να απλώνεται σε όλο τον κήπο μας και η ομάδα να γίνεται μία σε ένα μοναδικό συρτάκι αξέχαστο για όλους μας.


Ξεχώρισαν για άλλη μια φορά οι γεύσεις της Φρόσως μας και η φιλοξενία από όλους μας.


Δεν ξέρω, δε μπορώ πολλά να περιγράψω, χάνουν τα λόγια την αξία της μέρας και των στιγμών για όσα ζήσαμε! Μια ευχή από όλους για όλους!

Να βρεθούν πίσω γρήγορα στα σπίτια τους. Ποτέ πόλεμος πουθενά και για καμιά αιτία.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την Όλγα Κουρουνιώτη που έδωσε χαρά σε όλες τις μανούλες με τα υπέροχα σανδάλια από την εταιρεία IRIS Sandals.


 

16 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page